Категории
Количка
AquaSource

AquaSource

AquaSource - оптимално здраве и благополучие с органични суперхрани от водорасли


Добре дошли в AquaSource, вашият надежден партньор в постигането на оптимално здраве и благополучие. В свят, изпълнен с предизвикателства, които оказват влияние върху здравето ни, ние вярваме, че поемането на контрол върху начина ни на живот и подхранването на тялото ни с правилните хранителни вещества може да доведе до живот, изпълнен с енергия, действие и успех. С повече от четвърт век отдаденост на насърчаването на по-здравословен начин на живот, AquaSource предлага широка гама от висококачествени хранителни добавки, с основен фокус върху невероятния потенциал на органичните синьо-зелени водорасли - истинска суперхрана от природата.

Открийте чудесата на органичните синьо-зелени водорасли

AquaSource се гордее, че се снабдява с едни от най-добрите органични синьо-зелени водорасли в света, известни с научното наименование Aphanizomenon Flos-Aquae (AFA). Тези изключителни водорасли се събират от девствените води на езерото Upper Klamath, в Каскадните планини на Южен Орегон, САЩ. Подхранвано от чисти планински потоци и геотермални извори, това древно езеро се отличава с богати на минерали алкални води, осигуряващи идеална среда за растежа на богати на хранителни вещества водорасли.

Хранителната сила на органичните водорасли AquaSource

Органичните синьо-зелени водорасли, събирани от езерото Горни Кламат от AquaSource, са несравними по своя хранителен профил. Снабдена с разнообразен набор от основни хранителни вещества на грам, тази суперхрана предлага невероятни ползи за здравето, които допринасят за цялостното благосъстояние:

Витамин В12: повишава енергийните нива, намалява умората, поддържа здравето на храносмилателната система и подпомага нормалната когнитивна функция.

Витамин В5: Подпомага метаболизма, поддържа здрава кожа и спомага за намаляване на стреса, като подпомага нервната система.

Витамин С: Намалява умората, подобрява когнитивните функции, поддържа имунната система и подпомага образуването на колаген за здрави съединителни тъкани.

Витамин Е: Предпазва клетките от оксидативен стрес, като подпомага цялостното им здраве.

Желязо: От съществено значение за образуването на хемоглобин, мускулната функция и нормалната когнитивна функция.

AquaSource органични морски водорасли: Признати за суперхрана

В допълнение към органичните синьо-зелени водорасли AquaSource предлага органични морски водорасли като друга суперхрана с много хранителни вещества. Суперхраните са известни с изключителната си хранителна плътност и високи нива на антиоксиданти, полифеноли, витамини и минерали. Включването на органичните морски водорасли на AquaSource в ежедневната ви диета може да подпомогне естествения процес на възстановяване на организма и да ви помогне да водите по-продуктивен начин на живот.

AquaSource: Вашият партньор в областта на здравето от 1994 г.

Вече повече от четвърт век AquaSource е посветена на насърчаването на по-здравословен начин на живот чрез естествени средства. Нашата визия включва разпространение на продуктите на AquaSource чрез независими дистрибутори, което ни позволява да достигнем до повече хора чрез мощния метод на рекламата от уста на уста. Благодарни сме за подкрепата и препоръките на здравните експерти и на хилядите лоялни клиенти, които се възползват от нашите продукти от много години.

Подхранвайте тялото си, преобразете живота си

В AquaSource разбираме, че забързаният начин на живот, преработените храни и други фактори на околната среда могат да направят поддържането на добре балансирана диета предизвикателство. Точно затова ние предлагаме широка гама хранителни добавки :

AquaSource Acidophilus

 • Този пробиотик подпомага здравето на чревния тракт, като запазва добрите бактерии
 • Осигурява калций, витамини C, B12, B5 и желязо.
 • Подпомагане на лактозна непоносимост

AquaSource ColActive3 Коластра

 • За по-добро здраве, жизненост и растеж
 • За деца и възрастни
 • Подпомага храносмилането
 • Подпомага имунната система

AquaSource Lighten-Up

 • Универсален протеин на прах за контрол на теглото
 • Подходящ за вегани
 • С желязо, витамин С, йод и хром
 • С CoQ10, cибирски жен-шен и органични AquaSource водорасли

AquaSource Бифидус Комплекс

 • Подпомага изчистването на чревата 
 • Подпомага организма при летни вирусни инфекции
 • Намалява нивата на вредния холестерол
 • Подпомага произвеждането на хормони и витамини В и К
 • Подходяща за бременни, кърмачки, бебета, деца и възрастни

AquaSource Органична Плодова Енергия C

 • Снабдява организма с максимална доза полезни хранителни вещества
 • Укрепва и стимулира здравето и функцията на имунната система
 • Подпомага тялото в борбата срещу бактерии, вируси и заболявания
 • Има силно антиоксидантно действие срещу оксидативния стрет

За да разгледате пълната гама от продуктите на АкваСорс вижте ТУК

Защо да изберете AquaSource?

Чистота: Нашите органични синьо-зелени водорасли и водорасли се добиват от най-чистите води, което гарантира най-високо качество.

Богати на хранителни вещества: Суперхраните на AquaSource са пълни с важни витамини, минерали и антиоксиданти.

Устойчивост: Ние се ангажираме с устойчиви практики за събиране на реколтата, като запазваме околната среда за бъдещите поколения.

Ориентирани към клиентите: AquaSource цени своите клиенти и е посветена на предоставянето на първокласни продукти и изключително обслужване.

Отключете потенциала си с AquaSource

Направете AquaSource част от ежедневната си здравословна рутина и изпитайте трансформиращата сила на органичната суперхрана от водорасли. Поемете контрола върху благосъстоянието си, увеличете енергията си и подхранете тялото си с най-добрите хранителни вещества от природата. Присъединете се към общността на AquaSource и тръгнете на пътешествие към по-здравословен и пълноценен живот.

1-29 от 29 (1 стр.) Сравняване0
Доказан опит
Повече от 10 години на пазара с хранителни добавки и хиляди доволни клиенти
Безплатна доставка
За поръчки на стойност над 70 лв - срок от 1 до 3 работни дни
Консултация
24-часова консултация с нашите специалисти по телефон и мейл
Гаранция
Изцяло натурални екстракти, с гаранция за работещи артикули, за подкрепа на вашето здрве
Яндекс.Метрика