Категории
Количка

MARINE COLLAGEN с VITAMIN C ЗА ЗДРАВИ СТАВИ, КОЖА, НОКТИ И КОСА

MARINE COLLAGEN с VITAMIN C ЗА ЗДРАВИ СТАВИ, КОЖА, НОКТИ И КОСА
-13 %

🎁 За поръчки над 100лв - ПОДАРЪК Витамин С, на стойност 25лв!

Не се отнася за продукти, които са на промоция!

29.50 лв.
34.00 лв.
Спестявате: 4.50 лв. (13%)

На най-ниска цена: 

 • Подобрява здравето на ставите
 • Подпомага работата на чревната лигавица
 • Забавя стареенето на кожата
 • Поддържа сухожилията и ставните връзки
 • Поддържа здрави косата и ноктите

Бърза поръчка с телефон

Ще се свържем с вас за уточнение за вашата поръчка.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

КУПИ MARINE COLLAGEN + VITAMIN C - ПРИРОДЕН ИЗТОЧНИК НА КРАСОТА И ЗДРАВЕ

Почти всички научни изследвания показват, че продължителното приемане на хранителни добавки с морски колаген, освен вътрешния положителен ефект върху тялото, имат и положителен ефект върху еластичността на кожата, намаляването на бръчките, подобряването на състоянието на косата и подпомагат здравината на ставите, като : намаляват възпалението, предпазват ги от увреждане и потискат болката

Това се дължи на факта, че морският колаген се абсорбира през чревната стена 1,5 пъти по-бързо от другите видове колаген, което му позволява да навлезе по-бързо в кръвта.

Рибният колаген (или морският колаген) се среща по-рядко в хранителните добавки, които се предлагат на българския пазар, поради значително по-скъпата суровина.  Морския колаген се получава се от кожата и люспите на дълбоководни риби. Докато животинският се прави от сухожилията, хрущялите, кожата на говеда, пилета и свине.

ЗАЩО MARINE COLLAGEN + VITAMIN С  ОТ BIOVITAL Е ПО-ДОБЪР ОТ ЖИВОТИНСКИЯ

Морският колаген напоследък става все по-популярен сред най-информираните хора. Нека да разгледаме защо морският или рибен колаген е най-добрият и ефективен начин за регенериране на тялото.

В ранните дни на производството на колаген се използва колаген от животински произход, тъй като процесът на получаването му е много по-лесен, отколкото получаването му от риба. Животинският колаген се появява на пазара много преди морския. Но с развитието на промишленото производство на морски колаген, стана ясно, че ползите за здравето от рибния колаген са несравнимо по-добри от животинския.

Молекулите на животинския колаген са много по-големи от морския колаген, което затруднява усвояването.

Биохимичният състав на рибения колаген е почти идентичен с човешкия. Това прави включването на рибен колаген в структурата на човешките протеини почти естествено.

Освен това, въпреки че животинският и рибният колаген имат еднакъв набор от аминокиселини, те се различават по броя на отделните аминокиселини, което прави структурата и свойствата на морския колаген многократно по-полезен от животинския.

Аминокиселините, намиращи се в много малки количества в животинския колаген (като хидроксипролин, пролин, глицин, серин, тирозин, аланин, глутаминова киселина и аспарагинова киселина, които са от съществено значение за задействане на процеса на синтез на колаген в тялото) се намират в много по-високи концентрации в рибния колаген.

Лабораторни изследвания на животински и рибен колаген показват, че аминокиселинният състав, молекулярната структура и размерът на морския колаген го правят по-ефективен за използване и усвояване от човека.

Изводът е очевиден: рибният колаген задейства естествените процеси на образуване на колаген в тялото много по-бързо и по-ефективно от животинския.

В допълнение, много проучвания показват, че висококачественият рибен колаген, който преминава през етапа на ултрафилтрация, причинява по-малко алергични реакции при хора с алергии. В допълнение, потребителят на рибен колаген не може да бъде изложен на болести от животински произход (като шап по говедата или бяс)

ОСЕМ ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО НА MARINE COLLAGEN + VITAMIN C ОТ BIOVITAL:

Колагенът е едно от основните структурни съединения на органите и тъканите, така че хранителната добавка на BIOVITAL  „Морски колаген + Витамин С „ има благоприятен ефект върху много аспекти на тялото. Като се има предвид, че производството на колаген в тялото намалява, започвайки около 25-годишна възраст, добавянето на колаген може да помогне за облекчаване на някои от често срещаните здравословни проблеми, свързани със спада в синтеза на колаген.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО НА СТАВИТЕ

Намаляването на нивата на колаген с възрастта засяга хрущялната тъкан. Колагенът е най-важният му компонент и поддържа неговата структура и цялост. Рискът от развитие на ставни заболявания (като остеоартрит) се увеличава с възрастта поради отслабването на производството на колаген.

Изследванията показват, че добавките с морски колаген помагат за облекчаване на болките в ставите и симптомите на артит. Авторите на изследването отдават този ефект на факта, че приемането на колаген може да стимулира производството му в хрущялната тъкан след натрупване на достатъчно количество, тъй като колагенът стимулира тялото да синтезира фибробласти - клетки, участващи в производството на колаген.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЧЕРВАТА

Морският колаген е богат на пролин, глутамин и глицин и затова е полезен за стомаха и червата. Тези аминокиселини са от съществено значение за здравето на чревната лигавица.

Увреждането на чревната лигавица може да доведе до синдром на пропускливите черва. При това заболяване частиците храна и отпадъци преминават от червата в кръвта. Симптомите на пропускливи черва включват газове, подуване на корема, непоносимост към определени храни и могат да доведат до синдром на раздразнените черва.

Приемането на морски колаген може да помогне за възстановяване на чревната лигавица и да облекчи симптомите на синдрома на пропускливите черва и други възпалителни заболявания на червата като болестта на Crohn и целиакия.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

Хидратацията, целостта и еластичността на кожата зависят от нивото на колаген. Отслабването на синтеза на колаген с възрастта води до появата на фини и дълбоки бръчки и суха кожа.

Проучванията показват, че жените, които приемат добавки с морски колаген, имат подобрена еластичност на кожата и по-малко суха кожа в сравнение с жените, които не приемат. Друго проучване установява значително намаляване на бръчките при жени, които приемат добавки с колаген, в сравнение с тези, които не приемат.

Ползите от морския колаген за кожата се дължат на способността му да стимулира синтеза на фибробласти и по този начин да засили производството на колаген в тялото. Колагенът може също така да стимулира увеличаването на еластин и фибрилин, друг важен протеин, открит в кожата.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ПОДПОМАГА НАТРУПВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА

Морският колаген съдържа аминокиселината глицин, която може да помогне за повишаване на нивата на креатин, основен протеин за растежа на мускулите. До 10% от мускулната маса идва от колаген. Помага за поддържане на мускулната сила и функция.

В едно проучване мъже, които са приемали добавки с морски колаген и са тренирали, са увеличили значително силата и мускулната маса в сравнение с мъжете, които не са приемали колаген. Друго проучване показа, че хората, които са загубили мускулна маса поради възраст, са успели да я изградят, когато са приемали добавки с колаген.

Морският колаген също помага за запазване на мускулната маса, като намалява разграждането на мускулната тъкан. В допълнение, колагенът съдържа аминокиселината пролин, която има антиоксидантни свойства и може да помогне за облекчаване на болката и клетъчните увреждания, свързани с упражненията, като по този начин ускорява възстановяването от упражнения.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ПОДДЪРЖА СУХОЖИЛИЯТА И СТАВНИТЕ ВРЪЗКИ

Сухожилията и връзките са изградени предимно от колагенови влакна. Изследванията показват, че приемането на добавки с морски колаген може да бъде полезно при наранявания на сухожилията. Когато връзките или сухожилията са повредени, тялото произвежда повече колаген, за да ги възстанови.

Добавките с морски колаген могат да помогнат за стимулиране на производството на колаген и да ускорят възстановяването от нараняване.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ПОДДЪРЖА ЗДРАВЕТО НА КОСТИТЕ

Подобно на връзките и сухожилията, костите са изградени предимно от колаген. Колагенът придава на костите тяхната структура и е важен за здравината и плътността на костите.

Изследванията показват, че добавките с колаген могат да помогнат за забавяне на костната тъкан, което може да доведе до остеопороза. А  жените, които приемат добавки с колаген, имат по-висока костна минерална плътност от тези, които не приемат добавки. Ниската костна минерална плътност води до развитие на остеопороза.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ПОДДЪРЖАТ ЗДРАВИ КОСАТА И НОКТИТЕ

Редица проучвания са установили, че пероралният прием на морски колагенови пептиди намалява чупливостта на ноктите и ускорява растежа им.

А също така изследователите са установили, че приемът на колаген насърчава растежа на косата и ноктите.

MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL ПОДДЪРЖА ЗДРАВЕТО НА СЪРЦЕТО

Колагенът е от съществено значение за целостта на стените на артериите и поддържането на тяхната структура. Артериите са кръвоносни съдове, които пренасят обогатена с кислород кръв от сърцето до различни телесни тъкани, за да ги снабдят с кислород и хранителни вещества.

Намалените нива на колаген с възрастта могат да доведат до отслабване на стените на артериите и развитие на атеросклероза (стесняване на артериите). Атеросклерозата увеличава риска от инфаркт и инсулт.

КАК ПОМАГА ВИТАМИН С В MARINE COLLAGEN  НА  BIOVITAL?

Витамин С е мощен антиоксидант, който помага за защитата на клетките от увреждане на свободните радикали и участва в производството на колаген. Витамин С помага за укрепване на имунната ви система и намаляване на възпаленията. Антиоксидантните своиства на Витамин С стимулират производството на колаген за възстановяване на тонуса и еластичността на тъканите.

ЗАЩО ДА ПОРЪЧАТЕ MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL

 • Нашият морски колаген е богат на аминокиселини (структурни компоненти на протеина) и е оптималната добавка за поддържане на голямо разнообразие от телесни структури и системи.
 • Може да поддържа чревната лигавица, косата и ноктите, костите и мускулите. С негова помощ артериите могат да поддържат своята структура, а кожата – младежки вид.
 • Морският колаген на Биовитал е полезен и за връзките и сухожилията, особено когато са наранени. С възрастта вероятността от развитие на остеоартрит се увеличава поради отслабването на производството на колаген, така че нашата добавка морски колаген + Витамин С е  идеална за тези, които страдат от такива проблеми.

ИМА ЛИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ MARINE COLLAGEN + VITAMIN C  ОТ BIOVITAL?

Морският колаген е безопасен за повечето хора и има малко странични ефекти. Понякога се отбелязват леки странични ефекти, като усещане за ситост, киселини и неприятен послевкус. Ако сте алергични към риба или яйца, колагеновите добавки, направени от тези съставки, трябва да се избягват.

КАК СЕ ПРИЕМА?

Като хранителна добавка, приемайте по 1-2 капсули дневно с вода

Важно

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
 • Да не се употребява като заместител на разнообразно хранене;
 • Да се съхранява на сухо, хладно място и проветриво място, недостъпно за малки деца;
 • За максимални резултати, специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца;
 • Възможно е да почувствате подобрение от  първите седмици;

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 70лв до офис на СПИДИ.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.

Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. Доставката до офис на Спиди е 4 лв. и доставката до точен адрес е 6 лв.


Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

 • Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!
 • Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!
 • Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

*Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Спиди". Моля, прочетете Пълните условия за доставка

Имaтe зaпитвaнe зa дaдeн пpoдyĸт?

Haшите консултанти c paдocт щe Bи пoмoгнат пpи избopa нa пoдxoдящ зa Bac пpoдyĸт и ще отговорят на всички ваши въпроси. Koнcyлтaциятa e нaпълнo бeзплaтнa! 

Изпpaти ни e-мeйл нa: sales@biovital.bg или ни ce oбaди нa 0887 599 268

Поръчките в нашия сайт стават по три начина : 

1. Направете БЪРЗА ПОРЪЧКА, като впишете в полето си телефонен номер, а нашите консултанти ще се свържат с Вас. 

2. Можете Вие да се обадите по телефона на нашите консултанти 0887 599 268

3. Стандартна поръчка. Вижте видеото.

Отзиви и коментари за MARINE COLLAGEN с VITAMIN C ЗА ЗДРАВИ СТАВИ, КОЖА, НОКТИ И КОСА

 • (4.88)

Общо отзвиви (8)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукт.


// return filters; } function clearFilters(defaults) { $('input[name="cirating_filter"]').val(0); $('input[name="cirating_filters"]').val(''); $('input[name="cirating_dofilters"]').val(''); $('#cireview_filters .cireview_filter').removeClass('active'); // refreshReviews(defaults); } var ajaxCiReviewSearch = null; function refreshReviews(defaults) { defaults = $.extend({ before : function() {}, callback : function() {}, fadeInOut : true, },defaults); var filters = applyFilters(); var filter = ''; if (filters.length) { filter += '&' + filters.join('&'); } defaults.before(); // if (defaults.fadeInOut) { $('#cireview').fadeOut('slow'); } // $('#cireview').load('index.php?route=cireviewpro/cireview/review&product_id=755&ajax=1'+filter, function() { addThisRefresh(); if (defaults.fadeInOut) { $('#cireview').fadeIn('slow'); } defaults.callback(); }); ajaxCiReviewSearch = $.ajax({ url: 'index.php?route=cireviewpro/cireview/review', type: 'get', data: 'product_id=755&ajax=1'+filter, dataType: 'html', beforeSend: function() { if (defaults.fadeInOut) { $('#cireview').fadeOut('slow'); } }, complete: function() { }, success: function(html) { $('#cireview').html(html); addThisRefresh(); if (defaults.fadeInOut) { $('#cireview').fadeIn('slow'); } defaults.callback(); }, error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { // alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText); } }); } $('#cireview_filters').on('click', '.cireview_filter', function(e) { var $this = $(this); var value = $(this).attr('data-value'); $('input[name="cirating_filters"]').val(value); $('#cireview_filters .cireview_filter').removeClass('active'); $this.addClass('active'); var oldClass = $(this).find('i').attr('data-class'); $(this).find('i').removeClass(oldClass).addClass('fa fa-spinner fa-spin'); refreshReviews({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, callback: function() { $this.find('i').removeClass('fa fa-spinner fa-spin').addClass(oldClass); } }); }); // function abortCiReviewSearch() { if (ajaxCiReviewSearch) { if (ajaxCiReviewSearch.readyState != 4){ ajaxCiReviewSearch.abort(); ajaxCiReviewSearch = null; } } } function ciReviewSearchResults() { var oldClass = $('#cireviewsearch').find('i').attr('data-class'); $('#cireviewsearch').find('i').removeClass(oldClass).addClass('fa fa-spinner fa-spin'); refreshReviews({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, callback: function() { $('#cireviewsearch').find('i').removeClass('fa fa-spinner fa-spin').addClass(oldClass); } }); } var keyTypeWatch = (function(){ var timer = 0; return function(callback, ms){ clearTimeout (timer); timer = setTimeout(callback, ms); } })(); // $('.clearfilters').on('click', function() { var $this = $(this); var oldClass = $(this).find('i').attr('data-class'); $(this).find('i').removeClass(oldClass).addClass('fa fa-spinner fa-spin'); clearFilters({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, callback: function() { $this.find('i').removeClass('fa fa-spinner fa-spin').addClass(oldClass); } }); }); $('input.cirating-stars[type=number]').each(function() { $(this).rating({ 'min' : 1, 'max' : parseInt('5'), 'icon-lib' : "cifa fa", 'active-icon' : "fa-star", 'inactive-icon' : "fa-star-o", 'clearable' : false, 'divclass' : 'cirating-input' }); }); if (typeof addthis == 'undefined') { var addthis_config = {"data_track_clickback": true}; var script = document.createElement('script'); script.setAttribute('src','//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-515eeaf54693130e'); $('#cireview-abuse-755').before(script); } $('#cireview-posnegreviews').on('click', '.cirating-posnegfilter', function(e) { var cirating = $(this).attr('data-cirating'); $('input[name="cirating_filter"]').val(cirating); refreshReviews({ callback : function() { var offset = $('#cireview').offset(); $('html, body').animate({ scrollTop: (offset.top - 80) }, 'slow'); } }); }); $('#cireviewgraph').on('click', '.cirating-filter', function(e) { var cirating = $(this).attr('data-cirating'); $('input[name="cirating_filter"]').val(cirating); refreshReviews({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, callback : function() { var offset = $('#cireview').offset(); $('html, body').animate({ scrollTop: (offset.top - 80) }, 'slow'); } }); }); var citabreview = 0; $('a[href="#tab-review"]').on('click', function() { if (citabreview==0) { refreshReviews({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, fadeInOut : false, }); } citabreview++; }); $('#cireview').delegate('.pagination a', 'click', function(e) { e.preventDefault(); $('#cireview').fadeOut('slow'); $('#cireview').load(this.href, function() { addThisRefresh(); $('#cireview').fadeIn('slow'); }); }); refreshReviews({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, fadeInOut : false, }); $('#button-cireview').on('click', function() { $('.alert').remove(); $('.text-danger').remove(); var $this = $(this); var data = $("#form-cireview").serialize(); if (data) { data += '&'; } // 20-sep-2021: code starts data += $('.cireview-form select, .cireview-form input, .cireview-form textarea').serialize(); // 20-sep-2021: code ends $.ajax({ url: 'index.php?route=cireviewpro/cireview/write&product_id=755', type: 'post', dataType: 'json', data: data, beforeSend: function() { $('#button-cireview').button('loading'); }, complete: function() { $('#button-cireview').button('reset'); }, success: function(json) { $('.alert').remove(); $('.text-danger').remove(); $('.cireview-form .has-error').each(function() { $(this).removeClass('has-error'); }); if (json['error']) { $this.parent().after('
' + json['error'] + '
'); } if (json['name']) { $('input[name=\'ciname\']').after('
' + json['name'] + '
'); } if (json['email']) { $('input[name=\'ciemail\']').after('
' + json['email'] + '
'); } if (json['text']) { $('textarea[name=\'cireview\']').after('
' + json['text'] + '
'); } if (json['title']) { $('input[name=\'cititle\']').after('
' + json['title'] + '
'); } if (json['rating']) { for (var i in json['rating']) { $('#cirating-'+ i + ' > div').append('
' + json['rating'][i] + '
'); } } if (json['captcha']) { $('#cicaptcha').append('
' + json['captcha'] + '
'); } // 20-sep-2021: code starts if (json['location']) { $('select[name=\'cicountry_id\']').after('
' + json['location'] + '
'); $('select[name=\'cizone_id\']').after('
' + json['location'] + '
'); } // 20-sep-2021: code ends $('.cireview-form .text-danger').parents('.form-group').addClass('has-error'); if (json['success']) { $('#cireview-modal').find('.modal-header').before('
' + json['success'] + '
'); $('#cireview-graph').before('
' + json['success'] + '
'); $('input[name=\'ciname\']').val(''); $('input[name=\'cireview_image\']').val(''); $('textarea[name=\'cireview\']').val(''); $('input[name=\'cititle\']').val(''); $('input[name=\'ciemail\']').val(''); // 20-sep-2021: code starts $('select[name=\'cicountry_id\']').val('').trigger('change'); // 20-sep-2021: code ends $('.cirating:checked').prop('checked', false); $('input.cirating-stars[type=number]').each(function() { $(this).rating('clear'); }); $('#ciattach_images').html(''); $('#cicaptcha input').val(''); if (json['refresh']) { refreshReviews({ before: function() { abortCiReviewSearch(); }, callback: function() { $('a[href="#tab-review"]').html(json['tab_review']); if (json['cireviewgraph']) { $('#cireviewgraph').html(json['cireviewgraph']); } if (json['aggeratereview']) { $('#cireview-aggerate').html(json['aggeratereview']); } } }); } setTimeout(function(){ var offset = $('.cireview-form').offset() var mypos = (Math.round(offset.top) - 10); if ($(window).scrollTop() > mypos) { $('html, body').animate({ scrollTop: mypos }, 'slow'); } $('#cireview-modal').find('.close').trigger('click'); },500); } } }); }); $('.ciattach_images').each(function() { $(this).magnificPopup({ type:'image', delegate: 'a', gallery: { enabled:true } }); }); $('#cireview-aggerate').on('click', '.addrating', function() { $('.cireview-write').trigger('click'); // $('#cireview-modal').modal('show'); }); $('#ciattach_images').on('click', '.attach_image_close', function() { var $this = $(this); var id = $this.attr('data-id'); if (id && confirm("Are you sure?")) { $.ajax({ url: 'index.php?route=cireviewpro/cireview/delete&product_id=755', type: 'post', data: 'id=' + id, dataType: 'json', beforeSend: function() { }, complete: function() { }, success: function(json) { if (json['success']) { $('input[name="cireview_image"]').val(json['code']); if (json['attach_images']) { var html = ''; for (var i in json['attach_images']) { html += '
 • Сравняване на продукти
 • '; } $('#ciattach_images').html(html); } } }, error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { //alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText); } }); } }); $('#button-ciattachupload').on('click', function() { var node = this; $('.ciattachupload .alert').remove(); $('#form-ciattach-upload').remove(); $('body').prepend(''); $('#form-ciattach-upload input[name=\'ciattachfile\']').trigger('click'); if (typeof timer != 'undefined') { clearInterval(timer); } timer = setInterval(function() { if ($('#form-ciattach-upload input[name=\'ciattachfile\']').val() != '') { clearInterval(timer); $.ajax({ url: 'index.php?route=cireviewpro/cireview/upload&product_id=755', type: 'post', dataType: 'json', data: new FormData($('#form-ciattach-upload')[0]), cache: false, contentType: false, processData: false, beforeSend: function() { $(node).button('loading'); }, complete: function() { $(node).button('reset'); }, success: function(json) { $('.ciattachupload .alert').remove(); if (json['error']) { $(node).parent().append('
  ' + json['error'] + '
  '); } if (json['success']) { $(node).parent().append('
  ' + json['success'] + '
  '); $('input[name="cireview_image"]').val(json['code']); if (json['attach_images']) { var html = ''; for (var i in json['attach_images']) { html += '
 • Сравняване на продукти
 • '; } $('#ciattach_images').html(html); } } }, error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { // alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText); } }); } }, 500); }); // 20-sep-2021: code starts $('select[name=\'cicountry_id\']').on('change', function() { $.ajax({ url: 'index.php?route=account/account/country&country_id=' + this.value, dataType: 'json', beforeSend: function() { $('select[name=\'cicountry_id\']').prop('disabled', true); }, complete: function() { $('select[name=\'cicountry_id\']').prop('disabled', false); }, success: function(json) { html = ''; if (json['zone'] && json['zone'] != '') { for (i = 0; i < json['zone'].length; i++) { html += ''; } $('select[name=\'cizone_id\']').html(html); }, error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText); } }); }); $('select[name=\'cicountry_id\']').trigger('change'); // 20-sep-2021: code ends $('.cireview-abuse').on('click', function() { var $this = $(this); var review_id = $this.attr('data-review_id'); var product_id = $this.attr('data-product_id'); var cireview_id = $this.attr('data-cireview_id'); var modaldiv = $('#cireview-abuse-'+product_id); modaldiv.find('.alert').remove(); if (review_id && product_id && cireview_id) { var data = $('#cireview-abuse-'+product_id+ ' input, #cireview-abuse-'+product_id+ ' textarea').serialize(); if (data) { data += '&'; } data += 'review_id='+review_id+'&product_id='+product_id+'&cireview_id='+cireview_id; $.ajax({ url: 'index.php?route=cireviewpro/cireview/cireviewAbuse&product_id='+product_id, type: 'post', data: data, dataType: 'json', beforeSend: function() { $this.button('loading'); }, complete: function() { $this.button('reset'); }, success: function(json) { modaldiv.find('.alert').remove(); if (json['error']) { modaldiv.find('.modal-header').before('
  ' + json['error'] + '
  ') } if (json['success']) { // update particular div text modaldiv.find('.modal-header').before('
  ' + json['success'] + '
  '); setTimeout(function() { modaldiv.find('.close').trigger('click'); }, 1000); } }, error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { // alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText); } }); } }); function ciDataModal(target, find_modal, el) { $(target).find(find_modal).attr('data-back', target); var ev = $(target).find(find_modal).attr('id'); $(find_modal).appendTo("body"); $(find_modal).modal('show'); $(find_modal).off('hidden.bs.modal.'+ev).on('hidden.bs.modal.'+ev, function(e) { $(find_modal).appendTo($(find_modal).attr('data-back')); $(find_modal).removeAttr('data-back'); }); } $('.data-modal').on('click', function() { var target = $(this).attr('data-target'); var find_modal = $(this).attr('data-find_modal'); ciDataModal(target, find_modal, $(this)); }); $('#cireview-policy-modal').on('shown.bs.modal', function (e) { var num_modals = $('.modal-backdrop').length; if (num_modals > 1) { var calc_zindex = 10; var use_nummodal = num_modals - 1; var zindex = parseFloat($(this).css('z-index')); $(this).css('z-index', (zindex+ (calc_zindex*use_nummodal) )); // access modal variables var $backdrop = $(this).data('bs.modal').$backdrop; $backdrop.addClass("cireviewpro-policy-backdrop"); var zindex2 = parseFloat($('.modal-backdrop.cireviewpro-policy-backdrop').css('z-index')); $('.modal-backdrop.cireviewpro-policy-backdrop').css('z-index', ( (zindex > zindex2) ? zindex + ((calc_zindex-1) *use_nummodal) : zindex2 + (calc_zindex*use_nummodal) ) ); } }); $('#cireview-policy-modal').on('hidden.bs.modal', function (e) { $(this).css('z-index', ''); // console.log("cireview-policy-modal hidden"); if ($('.modal').hasClass('in')) { $('body').addClass('modal-open'); } }); $('#cireview-modal').on('hidden.bs.modal', function (e) { // console.log("cireview-modal hidden"); var modal = $(this); modal.find('.alert').remove(); $('.cireview-form .has-error').each(function() { $(this).removeClass('has-error'); }); $('.cireview-successmsg').hide().html(''); $('.cireview-form').show(); $('.cireview-successmsg-title').hide().html(''); $('.cireview-form-title').show(); }); $('#cireview-abuse-755').on('hidden.bs.modal', function (e) { // console.log("cireview-abuse- hidden"); var modal = $(this); modal.find('input[name="ciabreason"]').prop("checked", false); modal.find('.other_reason').addClass('hide'); modal.find('textarea').val(''); modal.find('.alert').remove(); modal.find('.cireview-abuse').attr({'data-product_id' : '','data-review_id' : '', 'data-cireview_id' : ''}); }); $(document).delegate('#cireview-abuse-755 input[name="ciabreason"]', 'click', function() { if ($(this).val() == 'OTHER' ) { $('.other_reason').removeClass('hide'); } else { $('.other_reason').addClass('hide'); $('.other_reason textarea').val(''); } }); $('#cireview').off('click', '.abuse-button-action').on('click', '.abuse-button-action', function() { var $this = $(this); var review_id = $this.attr('data-review_id'); var product_id = $this.attr('data-product_id'); var cireview_id = $this.attr('data-cireview_id'); if (review_id && product_id && cireview_id) { $('#cireview-abuse-'+product_id).find('.cireview-abuse').attr({'data-review_id' : review_id, 'data-product_id' : product_id, 'data-cireview_id' : cireview_id}); //abuse-button-action var target = '#cimodal-cireview-abuse-'+product_id; var find_modal = '#cireview-abuse-'+product_id; ciDataModal(target, find_modal, $(this)); // $('#cireview-abuse-'+product_id).modal('show'); } }); $('#cireview').off('click', '.vote-button-action').on('click', '.vote-button-action', function() { var $this = $(this); var review_id = $this.attr('data-review_id'); var action = $this.attr('data-action'); var product_id = $this.attr('data-product_id'); var cireview_id = $this.attr('data-cireview_id'); // $('.text-danger').remove(); var oldClass = $(this).find('i').attr('data-class'); if (review_id && product_id && cireview_id) { $.ajax({ // 20-sep-2021: code starts url: 'index.php?route=cireviewpro/cireview/cireviewVote&product_id=' + encodeURIComponent(product_id) + '', // 20-sep-2021: code ends type: 'post', data: 'review_id=' + encodeURIComponent(review_id) + '&action=' + encodeURIComponent(action) + '&product_id=' + encodeURIComponent(product_id) + '&cireview_id=' + encodeURIComponent(cireview_id), dataType: 'json', beforeSend: function() { $this.find('i').removeClass(oldClass).addClass('fa fa-spinner fa-spin'); }, complete: function() { $this.find('i').removeClass('fa fa-spinner fa-spin').addClass(oldClass); }, success: function(json) { var $parent = $this.parents('.cireview-vote'); $('.text-danger').remove(); if (json['error']) { $parent.append('
  '+ json['error'] +'
  ') } if (json['success']) { // update particular div text $parent.find('.vote-action').html(json['before_text']); $parent.find('.vote-result').html(json['after_text']); $parent.append('
  '+ json['success'] +'
  ') } }, error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { // alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText); } }); } }); $(document).delegate('.ciscrolltoreviewtab', 'click', function() { ciScrollToReviewTab(); }); $(document).delegate('.ciopenreviewpopup', 'click', function() { ciOpenReviewPopup(); }); }); function ciOpenReviewPopup() { var $review = $('#cireview-graph'); $('a[href="#tab-review"]').trigger('click'); $('a[href="#' + $review.closest('.module-item').attr('id') + '"]').trigger('click'); $('a[href="#' + $review.closest('.tab-pane').attr('id') + '"]').trigger('click'); $('a[href="#' + $review.closest('.panel-collapse').attr('id') + '"]').trigger('click'); if ($('.cireview-write').length) { $('.cireview-write').trigger('click'); } else { ciScrollToReviewTab(); } } function ciScrollToReviewTab() { var $review = $('#cireview-graph'); $('a[href="#tab-review"]').trigger('click'); $('a[href="#' + $review.closest('.module-item').attr('id') + '"]').trigger('click'); $('a[href="#' + $review.closest('.tab-pane').attr('id') + '"]').trigger('click'); $('a[href="#' + $review.closest('.panel-collapse').attr('id') + '"]').trigger('click'); $([document.documentElement, document.body]).animate({ scrollTop: $review.offset().top - 100 }, 200); }