Категории
Количка
Детокс на организма

Детокс на организма

ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прочетете повече

КАКВО Е ДЕТОКС НА ОРГАНИЗМА И КОЛКО Е НЕОБХОДИМ?

Детокс на организма, познат още и като прочистване,  е нещо, което всеки човек трябва да прави периодично, за да бъде здрав. Храните, които приемаме, въздухът, който дишаме, начинът на живот, който водим задръства тялото ни с вредни вещества, които, ако не бъдат премахнати, могат да доведат до сериозни здравословни проблеми.


ВАРИАНТ 1 - ДЕТОКС ДИЕТА

 • Съставете план за детокс-меню
 • Изключете от менюто – пържено, тестяно, люто и солено
 • Спрете алкохола и кафето
 • Правете ежедневни леки упражнения
 • Пийте не по-малко от 2 л вода дневно
 • Такава диета се прави не по-често от веднъж месечно
 • Сутрин – чаша топла вода с лимон
 • Първата диета трябва да е 3-дневна, всяка следваща по 7 дни 

ВАРИАНТ 2 - ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ, ВИДОВЕ

Другият по-сигурен начин за детокс на организма е с помощта на хранителните добавки. В нашият сайт ще откриете различни видове хранителни добавки за прочистване на черен дроб и жлъчка , за лош холестерол и цялостен детокс на организма. Детоксикацията на организма може да се постигне с различни видове хранителни добавки: 

 • Течни
 • Капсулирани
 • Прахообразни

Най-често предлаганите на пазара са капсулираните, но течните се усвояват по-добре от организма, без да натоварват черния дроб.

Течните хранителни добавки обикновено имат по-малко неактивни съставки, което ги прави по-богати на хранителни вещества и идеални за хора, които предпочитат да не пият хапчета. Много течни добавки обаче имат по-кратък срок на годност от другите форми. В нашия сайт хранителните добавки са с достътъчно дълъг срок на годност и гарантирани качества

Капсулите са най-често срещаната форма на добавка поради тяхното удобство и ефективност. Те са лесни за съхранение и транспортиране, което ги прави чудесни за тези, които пътуват често или искат добавка в движение. Освен че са удобни, капсулите предлагат и редица ползи за здравето поради бавната си скорост на усвояване. Това позволява по-добро усвояване на хранителните вещества през целия ден, както и подобрени нива на ситост с течение на времето.

Добавките на прах могат да осигурят повече хранителни вещества от течната или капсулната форма, тъй като не изискват пълнители, както капсулите. Те предлагат лесен начин да персонализирате хранителния си прием, тъй като можете да ги смесвате с други напитки или храни като смутита или кисело мляко. Праховете също така имат по-дълъг срок на годност.

Кои са най-важните характеристики на хранителните добавки за детоксикация? 

Мисълта да пречистите тялото си и да го освободите от токсините може да бъде както овластяваща, така и освобождаваща. Да се ​​чувстваш по-лек, по-енергичен и като цяло по-здрав е изживяване, което всеки заслужава да има. Добавките за детокс на организма  са чудесен начин да ви помогнем да постигнете тези цели.

Но с толкова много различни видове и марки може да е трудно да разберете кои ще работят най-добре за вас. За да сте сигурни, че ще извлечете максимума от вашата добавка за детоксикация, ето някои важни фактори, на които да обърнете внимание.

 • Първо, помислете за типа добавка, която търсите. Имате ли нужда от нещо, което ще помогне за бързо прочистване или искате нещо по-дългосрочно? Различните добавки са насочени към различни нужди, така че намирането на такава, която отговаря на вашия начин на живот, е от ключово значение.
   
 • След това се уверете, че има естествени съставки и без добавени оцветители или консерванти. Естествените съставки се понасят по-добре от тялото от изкуствените, което ги прави по-безопасни и по-ефективни в дългосрочен план.
   
 • И накрая, проучете марката на добавката, за да сте сигурни, че нейните стандарти за качество и безопасност са изпълнени. Добре е също така когато разглеждате описанието на дадена добавка да видите има ли отзиви от клиенти и какви са те.

Защо да изберете хранителна добавка от Биовитал за детокс на организма?

Добавките за детоксикация могат да бъдат чудесен начин да помогнете на тялото си да се възстанови и да се освободи от токсините. Изборът на правилната добавка за детоксикация обаче е важен.

Биовитал предлага продукти с превъзходно качество, които съдържат естествени съставки, внимателно подбрани за максимална ефективност. Всеки продукт е тестван за чистота и безопасност, което гарантира, че ще получите точно това, което търсите, без да правите компромис с качеството. Биовитал предлага отлични цени и промоции, а за някои продукти и подаръци

Освен това, добавките идват с подробни инструкции, така че да знаете точно колко да приемате и кога да ги приемате.  Със селекцията от надеждни и ефективни продукти на Биовитал можете да се доверите, че тялото ви получава възможно най-добрата хранителна подкрепа по време на вашето детоксикиращо пътуване.
Не на последно място винаги можете да се консултирате с нашите специалисти по телефона, което ще отговорят на всичките ви въпроси.

 

Хранителните добавки за детокс в нашия сайт са чудесен избор за всеки, който се отнася сериозно към здравето си.

1-32 от 50 (2 стр.) Сравняване0
Доказан опит
Повече от 10 години на пазара с хранителни добавки и хиляди доволни клиенти
Безплатна доставка
За поръчки на стойност над 70 лв - срок от 1 до 3 работни дни
Консултация
24-часова консултация с нашите специалисти по телефон и мейл
Гаранция
Изцяло натурални екстракти, с гаранция за работещи артикули, за подкрепа на вашето здрве