Категории
Количка

Алерго Айд, 60капс - при алергии

Алерго Айд, 60капс - при алергии

📞 Ако имате затруднение с поръчката в сайта позвънете ни!Ние ще приемем Вашата поръчка по телефона 0887 599 268

52.00 лв.

На най-добри цени: 

 • Подпомага организма при хранителни и сезонни алергии, алергичен ринит и кожни нарушения
 • Мощно антиоксидантно, противовъзпалително и противоалергично действие;
 • Повишава сезонната устойчивостта на организма, при възпалителни и инфекциозни заболявания;
 • Спомага за бързото възстановяване на тялото и осигурява ползи за черния дроб, храносмилателната система, кожата и сърцето;
 • Противодейства на освобождаването на хистамин и потиска алергичните симптоми при алергии;

Бърза поръчка с телефон

Ще се свържем с вас за уточнение за вашата поръчка.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Хранителни добавки

Алерго Айд + Кверцетин е иновативен продукт на Grewia. Тази хранителна добавка е създадена по 100% иновативна и ефективна формула, като са използвани високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини.
Алерго Айд представлява комбинация от 13 билкови екстракта, които спомагат и осигурява съществени ползи при алергии, противодействат на освобождаването на хистамин и потискат алергичните симптоми при хранителни и сезонни алергии. Тази добавка насърчава работата на имунната система и повишава сезонната устойчивост на организма при алергични реакции., възпалителни и инфекциозни заболявания.
Алерго Айд + Кверцетин е мощен биофлавоноид и естествено противовъзпалително средство, полезно за справяне със симптомите на алергия. Билковата формула укрепва клетъчните стени и регулира нивата на хистаминовите вещества в човешкия организъм, който са главния причинител на сърбежите на очите, кожата , както и на течащия или запушен нос.

Здравословни ползи

✅Пдпомага организма при хранителни алергии, алергичен ринит, нарушения на кръвообращението, кожни реакции и респираторни проблеми;
✅Силно антиоксидантно, противовъзпалително и противоалергично действие;
✅Повишава сезонната устойчивостта на организма, при възпалителни и инфекциозни заболявания;
✅Спомага за бързото възстановяване на тялото и осигурява ползи за черния дроб, храносмилателната система, кожата и сърцето;
✅Благодарение на концентрираното съдържание на полифеноли и проантоцианидини, осигурява съществени ползи при алергии;
✅Противодейства на освобождаването на хистамин и потиска алергичните симптоми при хранителни и сезонни алергии;
✅Подпомага самопочистващите физиологични функции на лигавиците на дихателните пътища и кожата;
✅Съдейства за правилно функциониране на храносмилателните ензими;

Състав

 • Витамин С /99% Ascorbic acid/, 
 • Гудучи/Tinospora cordifolia/, 
 • Хесперидин /Citrus bioflavnoid complex-40%Hesperidin/, 
 • Куркума/98%Curcumin/, 
 • Мента/Mentha pipperita/,
 • Спирулина/Spirulina turpin-72.15%/,
 • Коприва/Urtica dioica-80%/, 
 • Квeрцетин/Quercetin-95.75%HPLC/, 
 • Шипка/Rosehip Еxtract-90%/,
 • Арония/Aronia melanocarpa-80%/, 
 • Ацерола/Malpighia glabra-90%/, 
 • Бромелайн ензими\Bromelain /
 • Ananas comosus-80.66GDU/,
 • Черен кимион Нигела/Nigella sativa-90%/

Как действат съставките 

➤Аскорбинова киселина (Витамин С)
Функцията на Аскорбиновата киселина е да подобрява усвояването на желязо в червата, да защитава организма от свободните радикали, да намалява окислителното увреждане на ДНК и на окисляването на LDL холестерола. Витамин С подобрява функцията на имунната система, спомага за синтеза на колаген в организма; спомага за ускоряването на метаболизма, допринася за функцията на нервната система, предпазва от окислителен стрес; намалява умората и изтощението, възстановява редуцираната форма на витамин Е.
➤Екстракт от Гудучи 
Гудучи е индийско лечебно растение, което се използва в Аюрведа препарати за лечение. Растението притежава адаптогенни дитерпенови съединения, полифеноли и полизахариди, включително арабиногалактанов полизахарид. 
Точно заради високото съдържание на тези вещества, Гудучи намира приложение при диабет, висок холестерол, влияе при алергичен ринит, при стомашни проблеми, подагра, лимфон, някои ракови заболявания, артрит, хепатит, язвена болест, треска, проказа, дислепсия, уринални и кожни проблеми, засилва имунитета, влияе благоприятно при вируси и др.
➤Хесперидин 
Хесперидинът представлява биофлавоноид,  познат в медицината заради силните си противовъзпалителни и антиоксиданти качества и осигурява широк спектър от ползи за здравето като. Има благоприятен ефект върху кръвоносните съдове; помага при алергии;  високо кръвно налягане, горещи вълни, синузит и хреми, както и проблеми свързани с менструални промени, ПМС и разширени вени. Хедпаридинът подобрява циркулацията на кръвта; намалява възпалението и помага при борбата с рак; насърчава сърдечното здраве и предпазва от сърдечно-съдови заболявания; подобрява когнитивната функция и др.
➤Екстракт от Куркума 
Високото съдържание на съставката „куркумин“, която има изключителни протовъзпалителни и антиоксидантни свойства правят куркумата изключително здравословен продукт. Тя е богата и на витамини, минерали и електролити, сред които витамините А, C, E, K, както и калций, мед, желязо, калий, магнезий, цинк и др., а употребата ѝ води до намаляване на килограмите, помощ при храносмилателни проблеми, възникнали възпаления и др.
➤Екстракт от Мента
Доказаните ползи на ментата за човешкото здрави са многобройни, като основните от тях включват: има силно спазмолитично действие; стимулира апетита; има добри противовъзпалителни свойства; подпомага работата на жлъчката и храносмилателната система. Ментата успокоява болката; действа съдоразширяващо; тонизира организма. Ментата се препоръчва за употреба при заболявания като: стенокардия, атеросклероза; инфаркт; кашлица и бронхит.  Подпомага организа при състояния като гадене; повръщане, смущения в храносмилането; при някои сърдечно-съдови заболявания.
➤Спирулина
Под формата на сух екстракт, спирулината съдържа 65% белтъчини, което е и причината тя да се усвоява лесно от микрофлората на червата. Тя прочиства ефективно организма, като  извежда токсините от тялото и укрепва мускулите. Други допълнителни ползи от употребата ѝ, водят до подобрение на зрението, благоприятно влияе върху чернодробните функции, укрепване на нервната система и регулиране на имунитета.
➤Екстракт от Коприва
Копривата е едно от най-полезните растения, що се отнася до крепко здраве и намаляване на килограмите. Това се дължи на съдържанието на флавоноида куерцети в нея.  Междувременно копривата е с изключително съдържание на желязо, има противовъзпалително действие, спомага за извеждане на задържаните течности в организма, както и действа противоалергично.
➤Екстракт от Шипка
Благодарение наполезните съставки за здравето, екстрактът от шипка се използва за профилактика и лечение на заболявания и разстройства като:  хронични инфекции; чернодробни заболявания; хемофилия; вътрешно кървене; хипертиреоидизъм. Шипката се препоръчва при ниски нива на хемоглобин; при състояния като – улцерозен колит; трофични язви, дерматози; Помага при диария; за укрепване на имунната система; има добър тонизиращ ефект върху организма; за укрепване на кръвоносните съдове; за нормализиране на кръвното налягане; при диабет; за регулиране и понижаване на нивата на кръвната захар; за стимулация на работата на панкреаса и др.
➤Екстракт от Арония 
Аронията е изключително богата на витамини: A, P, E, С, К, В1, В2, В5 и В9, които са жизненоважни за нормалните метаболитни процеси в организма.  Аронията има силно антиоксидантно, противораково, противогрипно, антибактериално свойства и помага при: сърдечно-съдови проблеми, проблеми с нервната система, проблеми свързани с възпаления в стомашно-чревната микрофлора; проблеми свързани със ставите и мускулите и др.
➤Екстракт от Ацерола
Растението добива популярност след Втората световна война и се използва за естествен източник на витамин С, плодът притежава характерен стипчив вкус. В химичния състав на ацеролата са открити също: витамин C, желязо, и 31 съединения, някои от които са есенциални за човешкия организъм. Функцията на ацеролата върху организма е свързана с високото съдържание на аскорбиновата киселина, която от своя страна е позната с невероятните си ефекти свързани с: защита на мускулните мембрани от увреждане; поддържането на имунната система; усилване на защитните сили и способността на тялото да се бори с инфекции, вируси и по-сериозни заболявания; укрепва организма. Ацеролата има силно диуретично и противовъзпалително действие; спомага за правилните метаболитни процеси в организма; заради наличието на желязо е подходяща за хора, които страдат от анемия или заболявания с недостиг на желязо, и др.
➤Бромелаин ензими – Ананас
Според медицинските проучвания бромелаинът притежава широк спектър от различни терапевтични ползи като: силни противовъзпалителни свойства; силни фибринолитични свойства; антидематозни свойства и антитроботични свойства.
Използва се при заболявания на сърдечно-съдовата система; при остоартрит, артрит и ревматоиден артрит, а също така при автоимунни, възпалителни и злокачествени заболявания; при паразити; спортни травми, натъртване и оток; регулира кръвната захар при диабет, предпазва от тромбофлебит и служи за превенция от рак.
➤Екстракт от Черен кимион Нигела
Черният кимион има силни противовъзпалителни, антиоксидантни и противоракови свойства. Употребата му води до подобряване на състояния като: енцефаломиелит, диабет, астма, канцерогенеза, рак, хеликобактер пилори, туберкулоза, при различни видове инфекции, заздравява кожата и косата.
➤Квeрцетин
Квeрцетинът притежава мощно антиоксидантно действие и успешно неутрализира вредите, които свободните радикали причиняват на организма. Защитава кръвоносните съдове, укрепва клетъчните мембрани и значително повишава съпротивителните сили на организма. Кверцетинът осигурява защита на белите дробове и облекчава алергичните симптоми (като тези, предизвикани от полен), без да предизвиква сънливост или нежелани странични реакции. Може да помогне при лечението на астма и артрит и да подкрепи правилната функция на храносмилателната система и простатата. 

Важно

✅Приема се по 2 капсули дневно след хранене с достатъчно количество вода;
❌Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
❌Да не се употребява като заместител на разнообразно хранене;
✅При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
✅Да се съхранява на сухо, хладно място и проветриво място, недостъпно за малки деца;
✅При прием на допълнителни медикаменти, да се извърши консултация с лекар;
✅За максимални резултати, специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца;
✅Възможно е да почувствате подобрение от първите седмици;

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 70 лв. до офис на СПИДИ.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.

Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка: 

 • Доставката до офис на Спиди е 4.50 лв.
 • Доставката до точен адрес чрез Спиди е 6.50 лв.
 • Безплатна доставка чрез Спиди за поръчки над 70 лв.
 • Доставка до офис на Еконт е 8.50 лв.
 • Доставка до точен адрес чрез Еконт е  9.90 лв.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

 • Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!
 • Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!
 • Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

*Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Спиди". Моля, прочетете Пълните условия за доставка

Имaтe зaпитвaнe зa дaдeн пpoдyĸт?

Haшите консултанти c paдocт щe Bи пoмoгнат пpи избopa нa пoдxoдящ зa Bac пpoдyĸт и ще отговорят на всички ваши въпроси. Koнcyлтaциятa e нaпълнo бeзплaтнa! 

Изпpaти ни e-мeйл нa: sales@biovital.bg или ни ce oбaди нa 0887 599 268

Поръчките в нашия сайт стават по три начина : 

1. Направете БЪРЗА ПОРЪЧКА, като впишете в полето си телефонен номер, а нашите консултанти ще се свържат с Вас. 

2. Можете Вие да се обадите по телефона на нашите консултанти 0887 599 268

3. Стандартна поръчка. Вижте видеото.

Хаштагове: алергии

Полезни статии

14.02.2024 ВИТИЛИГО ЛЕЧЕНИЕ. ВИТИЛИГО ПРИЧИНИ. ВИТИЛИГО СИМПТОМИ
bojidar 0
Витилиго е вид заболяване, при което кожата губи естествената си пигментация поради разрушаването на меланина. В резултат на този процес някои участъци от кожата губят цвят, което създава ефект на бели петна или пъстрота.

Мнения, отзиви и коментари за Алерго Айд, 60капс - при алергии

 • (5)

Общо отзвиви (4)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукт.