Категории
Количка

Капки Алкотокс + Алкофитал при алкохолна зависимост

Капки Алкотокс + Алкофитал при алкохолна зависимост
-34 %

🎁 За поръчки над 100лв - ПОДАРЪК Витамин С, на стойност 25лв!

Не се отнася за продукти, които са на промоция!

129.00 лв.
194.00 лв.
Спестявате: 65.00 лв. (34%)

Най-добра цена:

 • За подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост
 • За подкрепа на имунната система
 • За подкрепа на черния дроб
 • 2х50мл - за 30 дни

Бърза поръчка с телефон

Ще се свържем с вас за уточнение за вашата поръчка.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

ПОРЪЧАЙ КАПКИ АЛКОТОКС + АЛКОФИТАЛ, МОЩНА КОМБИНАЦИЯ ПРИ АЛКОХОЛИЗЪМ


Капките Alкotox ORIGINAL са единствената оригинална и безопасна хранителна добавка, която предлага цялостно решение при алкохолната зависимост. С уникална комбинация от 100% натурални съставки като кудзу корен, девисил и бял трън, тези капки потискат жаждата към алкохола, възстановяват увредените органи и улесняват периода на въздържание. Капките Алкофитал от своя страна са продукт с над 10г история на пазара. Хиляди клиенти са го ползвали и ефктът му е извън всякакви съмнения. 
Предлагаме ви комбинация от двата вида капки, които ще ви помогнат да се преборите с алкохолната зависимост. 

Нашите консултанти са на разположение, за да отговорят на вашите въпроси : 0887 599 268

КАК КАПКИТЕ АЛКОТОКС ПОМАГАТ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА АЛКОХОЛНАТА ЗАВИСИМОСТ

 • Потискат функционалното влечение към алкохола
 • Възстановяват работата на черния дроб
 • Премахват токсините и отровите от тялото
 • Възстановяват нервната система и намаляват раздразнителността

Не пропускайте шанса си да се преборите с алкохолната зависимост и да се върнете към нормален живот с помощта на хранителната добавка ALKOTOX - ORIGINAL , разработена специално за вас! За да сте сигурни, че купувате оригинален продукт търсете продукта и в аптеките. Както и ползвайте нашите консултанти по телефона. 

ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА КАПКИ ПРИ АЛКОХОЛНА ЗАВИСИМОСТ АЛКОТОКС

При алкохолна зависимост - Капките Алкотокс елиминират психологическата зависимост от алкохола, като подтискат жаждата за алкохол и предизвикват устойчиво отвращение към него.

При абстинентен синдром  Добавката капки Алкотокс съдържа билките Кудзу Корен, Девисил и Бял Трън, които по отделно имат уникални своиства, а в комбинация са истински протектор срещу алкохолната зависимост. От една страна трите билки подобряват съня и нормализират кръвното налягане. Освен това спомагат за по-лесното преживяване на периода на въздържание и съкращават неговата продължителност;

Последици от употребата на алкохол. Белият Трън в капките Алкотокс възстановява тялото след употреба на алкохол, премахва токсините и укрепва съдовете. Тази хранителна добавка обновява клетките на черния дроб и тялото, а също така се препоръчват дори при токсична цироза, нервни разстройства и депресия. Капки Алкотокс подпомагат организма да се пребори с раздразнителността, агресията и предотвратяване на нервни разстройства, свързани с алкохолната зависимост.

При отслабена имунна система. Билковата комбинация в капките Алкотокс възстановява естествената имунна бариера, която може да бъде нарушена при продължителна употреба на алкохол. Помага на организма да се справи с инфекциите и укрепва здравето;

При предотвратяване на махмурлук и мигрена. Капки Алкотокс могат да се използват и за предотвратяване на последствията от алкохолно отравяне на организма, като махмурлук и мигрена. Тази хранителна добавка предпазва чернодробните клетки от токсично увреждане, свързва и премахва отровите, а също така помага да се чувствате нормално.

КАК ДЕЙСТВАТ КАПКИТЕ АЛКОФИТАЛ?

Капките Алкофитал са комбинация от две мощни растителни съставки: зелен овес и шизандра. Последните проучвания показват, че тези билки могат да имат потенциално благоприятно въздействие върху лица, които редовно злоупотребяват с алкохол. При редовна консумация на комбинацията от зелен овес и шизандра в капките Алкофитал можете да изпитате следните ползи:

 • Непоносимост към алкохола: Редовният прием на капките Алкофитал може постепенно да създаде отвращение към алкохола, което води до намаляване на консумацията
 • Намаляване на желанието за употреба на алкохол: Капките Алкофитал въздействат върху функционалния нагон на организма, като намаляват приятните усещания, свързани с консумацията на алкохол. Това може да Ви помогне да преодолеете жаждата и да се освободите от алкохолната зависимост.
 • Щадящ ефект върху организма: Билковата комбинация на Алкофитал действа като антиалкохолна терапия, като нежно подкрепя организма Ви по време на процеса на възстановяване.

КАПКИ АЛКОФИТАЛ – СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

Капките Алкофитал са 100% билков продукт, съдържащ само билките зелен овес и шизандра. Естествените свойства на тези билки работят заедно, за да осигурят цялостен подход към алкохолната зависимост. Някои основни характеристики на капките Алкофитал включват:

 1. Комбинация от билки с натрупан ефект: Билковата комбинация на Алкофитал действа с натрупване в организма, осигурявайки постоянни резултати във времето.
 2. По-добро усвояване: Капките Алкофитал са формулирани в течна форма, за да се осигури оптимално усвояване на билковите екстракти в организма. Този течен формат предлага по-добра абсорбция в сравнение с капсулите и таблетките.
 3. Първи ефекти след 20 дни: При продължителна употреба капките Алкофитал започват да проявяват своите ефекти още на 20-ия ден. Търпението и ангажираността са от съществено значение за успешното лечение.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА 

За постигане на оптимален ефект от употребата на капките Алкотокс и капките Алкофитал е изключително важно стриктното спазване на инструкциите за употреба и дозировка на хранителната добавка. 

Приемайте капки Алкотокс два пъти дневно по 40 капки, за предпочитане сутрин, за да осигурите равномерно разпределение на активните компоненти през целия ден. Разтворете 40 капки Алкотокс в 100 мл вода, чай или друга течност. Така ще получите разтвор с оптимална концентрация на активни вещества.

Приемайте капки Алкофитал два пъти дневно по 50 капки. Разтворете ги в някаква течност и приемайте отделно или заедно с капките Алкотокс. 

Комбинацията от двете опаковки ще стигне за 30 дни, колкото е препоръчителният курс, за да се натрупат билките в организма и да започнат да действат!  

Спазването на инструкциите за употреба и дозировката на капките ще ви позволи да постигнете най-добри резултати в борбата с алкохолната зависимост и възстановяването на тялото. Имайте предвид, че индивидуалните резултати може да варират и е важно да дадете време на тялото си да се адаптира към новото състояние без алкохол.

ПОЛЗИ ОТ КАПКИ АЛКОТОКС + АЛКОФИТАЛ

Тази комбинация предлага много предимства за хора, страдащи от алкохолна зависимост, благодарение на уникалния си и естествен състав. Ето някои от основните предимства:

Ефикасност. Двата вида капки съдържат мощни растителни съставки, които действат синергично, премахвайки психологическата зависимост от алкохола и подтискайки жаждата за алкохол. Това помага да възвърнете контрола върху поведението си и да се върнете към пълноценен живот.

Безопасност. Благодарение на 100% натурален състав и регистрацията в Агенция по храните - Алкотокс + Алкофигал са безопасни за здравето и имат минимални странични ефекти. Това ги прави подходящо средство за повечето хора, които имат проблеми с алкохолната зависимост.

Възстановяване на организма. Тази комбинация не само ще ви помогне да се преборите с алкохолната зависимост, но също така насърчават възстановяването на здравето и функционирането на вътрешните органи, които могат да бъдат увредени от употребата на алкохол. Алкотокс Оригинал поддържат черния дроб, подобряват състоянието на кожата и кръвоносните съдове, а също така укрепват имунитета.

Подкрепа на нервната система . Алкотокс + Алкофитал капки съдържат съставки, които успокояват нервната система и намаляват стреса, тревожността и раздразнителността. Това помага да се справите с емоционалните проблеми, причинени от алкохола, и по-лесно да преживеете периода на въздържание.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Благодарение на своя 100% натурален комбинацията Алкотокс + Алкофитал на капки са безопасно и ефективно средство в борбата с алкохола. Страничните ефекти и противопоказанията, свързани с употребата, са изключително редки.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Що се отнася до страничните ефекти, те се появяват изключително рядко поради естествения състав на хранителната добавка. Възможните нежелани реакции могат да включват лека треска, диария или главоболие. Ако срещнете подобни симптоми се консултирайте със специалист.

СЪСТАВ НА КОМБИНАЦИЯТА АЛКОТОКС + АЛКОФИТАЛ 

Алкотокс Оригинал на капки има уникален и натурален състав, който включва мощни и ефективни растителни съставки, които работят заедно в полза на вашето тяло. Те ще ви помогнат да се преборите с алкохолната зависимост, да укрепите здравето и да възстановите нормалното функциониране на органите. Компонентите на капките Алкотокс са внимателно подбрани за максимален синергичен ефект и хармонично въздействие върху Вашия организъм. Ние не ви предлагаме "чудеса", а реален начин да се справите с алкохолния проблем - вие или вашите близки. 

КУДЗУ КОРЕН – това е основната билка в състава на капките Алкотокс. Тя е доказано най-добрият ингредиент за подтискане на жаждата към алкохола и тютюнопушенето. Изследванията показват, кудзу има още много ползи за организма. Ето някои от тях :

 • Подтиска желанието за употреба на алкохол и тютюневи изделия
 • Подсилва имунитета на организма
 • Укрепва кръвоносните съдове, като ги прави по-еластични
 • Подобрява цялостното физическо и психическо здраве
 • Премахва последиците от токсично отравяне
 • Затруднява развитието на депресии
 • Предотвратява инфекциозни и вирусни заболявания
 • Облегчава мускулните болки
 • Премахва алкохолната интоксикация и махмурлука


ДЕВИСИЛ - В състава на това растение влизат - етерично масло, дъбилни вещества, лецитин, органични киселини, смоли, органични киселини и минерали, пектин и скорбяла. Тази билка също подпомага организма в борбата с алкохолизма.

Ето някои от ползите от девисил-а:

 • Способност да предизвиква отвращение от алкохола
 • Подпомага храносмилането
 • Има отхрачващо действие
 • Силен диуретик в помощ на бъбреците
 • Действа болкоуспокоително
 • С доказани ползи за кожата при псориазис и акне


БЯЛ ТРЪН – това е една от най-многофункционалните билки в природната аптека. Белият трън се ползва повече от 2000 години, а ето какви са основните му плюсове за организма:

 • Чернодробна детоксикация
 • Понижава общия холестерол
 • Подтискане на образуването на камъни в жлъчката
 • Силимаринът намалява риска от рак
 • Силен антиоксидант
 • Подпомага контролирането на нивата на кръвната захар


Капки Алкофитал е хранителна добавка с изцяло натурален състав, в който влизат билките Шизандра и Зелен овес

ШИЗАНДРА (КИТАЙСКИ ЛИМОННИК)

Шизандра има дълга история на употреба в традиционната китайска медицина за лечение на чернодробни заболявания, стомашни разстройства и като тоник за подобряване на жизнеността. Използва се и в различни билкови формули заради това, че е адаптоген. Адаптогените са специална група от растения, които поддържат естествената способност на организма да се справя със стреса. Науката категорично е доказала, че честата злоупотреба с алкохол се случва и заради високите нива на стрес.

Дългогодишни лабораторни експерименти са започнали да идентифицират някои нови възможни ефекти на билката. Шизандра има сравнително висока антиоксидантна активност и изглежда защитава черния дроб и нервната система.

Други проучвания показват, че може да подобри умственото и физическото функциониране. Екстрактът от шизандра може да възстанови изтощената нервна система, да успокои ума, да подобри бъбречната функция и да повиши когнитивните способности и здравето на мозъка.

Ползите от шизандра имат забележително въздействие върху стабилизиране нивата на кръвната захар, понижаването на кортизола, увеличаването на ендогенния глутатион, антиоксидантите и защитата на черния дроб.

 Шизандра е известна със своите хепатопротективни и чернодробни регенеративни свойства, които буквално предпазват чернодробните клетки (хепатоцити) от увреждане и дегенерация, причинени от свободните радикали, алкохол, храна и лекарства. Насърчавайки подобрената чернодробна функция и регенерация, екстрактът от шизандра може да помогне на хората, които от дълго време злоупотребяват с алкохол.

ЗЕЛЕН ОВЕС

Зеленият овес, известен още като Avena sativa, се събира по време на късния млечен стадий на растеж, когато семенните глави са все още зелени и въпреки това твърди. В сравнение с преработените овесени ядки, зеленият овес има относително по-висока хранителна стойност.

Съдържа протеини, сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините B1, B2, D, E, каротин, скорбяла и мазнини, както и важните минерали калций, магнезий и желязо и микроелементите силиций и калий.

Може да се включва в диетични режими при зависимост от алкохол, цигари и др. подобни вещества.

Едно от важните своиства на зеления овес е преодоляването на зависимостта от алкохол и лекарства. Основното предимство е, че няма привикване и противопоказания, а успокоителният ефект на билката е много силен.

В традиционната медицина зеленият овес е известен като адаптоген, който се използва при множествена склероза, безсъние, нервно изтощение и нервна слабост. Чай от зелен овес се е прилагал от древните лечители и при състояния като задържане на вода. Зеленият овес съдържа някои полезни фибри, известни като бета-глюкани. Бета-глюканите могат да помогнат за засилване на имунната система, която при зависимите от алкохола хора е сериозно отслабена.

ВНИМАНИЕ : ФАЛШИФИКАТИ НА КАПКИ АЛКОТОКС!

Оригиналният продукт Капки Алкотокс е регистриран в патенто ведомство под номер 109188. Произвежда се в лабораторията на фирма Ауриметрия и се продава на пазара от фирма Биовитал 2000 ЕООД, под контрола на Агенция по храните!
Спекуланти се възползват от името на нашия продукт и продават МЕНТЕТА в интернет. Не се доверявайте на измамни сайтове, купувайте оригиналния продукт в оранжева опаковка от нас или нашите доверени партньори, както и в аптечната мрежа. 
Капки Алкотокс в оранжевата опаковка са единственият оригинал, който се предлага и в аптеките. Има телефон за връзка, и реална фирма, която стои зад него. Не се доверявайте на измамници!
Основното е да закупите оригиналния продукт и да следвате препоръките за употреба.

Начин на употреба

Капки Алкотокс 2 пъти дневно х 40 капки, разтворени във вода или друга течност
Капки Алкофитал 2 пъти дневно х 50 капки

Важно

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
 • Да не се употребява като заместител на разнообразно хранене;
 • Да се съхранява на сухо, хладно място и проветриво място, недостъпно за малки деца;
 • За максимални резултати, специалистите препоръчват минимален прием от 1 до 3 месеца;
 • Възможно е да почувствате подобрение от  първите седмици;

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 70 лв. до офис на СПИДИ.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.

Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка: 

 • Доставката до офис на Спиди е 4.50 лв.
 • Доставката до точен адрес чрез Спиди е 6.50 лв.
 • Безплатна доставка чрез Спиди за поръчки над 70 лв.
 • Доставка до офис на Еконт е 8.50 лв.
 • Доставка до точен адрес чрез Еконт е  9.90 лв.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

 • Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!
 • Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!
 • Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

*Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Спиди". Моля, прочетете Пълните условия за доставка

Имaтe зaпитвaнe зa дaдeн пpoдyĸт?

Haшите консултанти c paдocт щe Bи пoмoгнат пpи избopa нa пoдxoдящ зa Bac пpoдyĸт и ще отговорят на всички ваши въпроси. Koнcyлтaциятa e нaпълнo бeзплaтнa! 

Изпpaти ни e-мeйл нa: sales@biovital.bg или ни ce oбaди нa 0887 599 268

Поръчките в нашия сайт стават по три начина : 

1. Направете БЪРЗА ПОРЪЧКА, като впишете в полето си телефонен номер, а нашите консултанти ще се свържат с Вас. 

2. Можете Вие да се обадите по телефона на нашите консултанти 0887 599 268

3. Стандартна поръчка. Вижте видеото.

Полезни статии

23.02.2024 АЛКОФИТАЛ; ЛЕЧЕНИЕ НА АЛКОХОЛИЗЪМ
bojidar 1
Лечение на алкохолизъм в домашни условия е възможно, особено, когато човекът, който има проблем с алкохола отказва да се лекува в клиника за алкохолици или при психиатър. Вижте как е възможно да помогнете у дома на човек, който има проблеми с алкохола
18.11.2023 АЛКОХОЛИЗЪМ - ПРИЧИНИ, ВИДОВЕ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ МЪЖЕ И ЖЕНИ
bojidar 0
Алкохолизмът е психическа и физическа зависимост на човек към приемане на напитки, съдържащи етанол. Те стават необходими, защото помагат за облекчаване на психическия стрес или подобряване на физическото състояние, което се е влошило именно поради абстиненция или дългосрочно въздържание от алкохол.
12.04.2024 АЛКОХОЛИЗЪМ ПРИ ЖЕНИТЕ | ЛЕЧЕНИЕ НА АЛКОХОЛИЗЪМ
bojidar 0
Алкохолизъм при жените е заболяване, което представлява патологична зависимост от алкохол. Поради физическите, психическите и ендокринните характеристики на организма, развитието и протичането на алкохолизма при жените се различава по определен начин от алкохолизъм при мъжете. Алкохолизъм при жените се развива за кратко време, придружен от бърза психическа деградация и бързо разрушаване на вътрешните органи. Често се проявява латентно до втори или трети стадий. Диагнозата „Алкохолизъм при жените” се поставя въз основа на анамнеза, интервюта и тестове за съдържание на алкохол в органвизма. Лечението е разнообразно  – различни видове кодиране в комбинация с психотерапия или хранителни добавки против алкохолна зависимост.

Мнения, отзиви и коментари за Капки Алкотокс + Алкофитал при алкохолна зависимост

 • (4.96)

Общо отзвиви (28)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукт.


Яндекс.Метрика