Категории
Количка

Капки Алкофитал против функционално влечение към алкохола 50мл

Капки Алкофитал против функционално влечение към алкохола 50мл

🎁 За поръчки над 100лв - ПОДАРЪК Витамин С, на стойност 25лв!

Не се отнася за продукти, които са на промоция!

64.00 лв.

Най-добра цена:

 • За подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост
 • За подкрепа на имунната система
 • 50мл 

Бърза поръчка с телефон

Ще се свържем с вас за уточнение за вашата поръчка.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: ЗависимостиПродукти с видео

КУПИ КАПКИ АЛКОФИТАЛ : РЕШЕНИЕТО ПРИ ЛЕЧЕНИЕ НА АЛКОХОЛИЗЪМ

Нашите консултанти са на разположение, за да отговорят на вашите въпроси : 0887 599 268

Капките Алкофитал са уникална билкова формула, специално за хора, които търсят бързо и ефективно отказване от алкохола. Независимо дали искате да се откажете от алкохола за първи път, или сте преживели рецидив след период на ремисия, капките Алкофитал могат да ви помогнат да преодолеете алкохолната зависимост и да си възвърнете контрола над живота.

Ние разбираме, че отказването от алкохола може да бъде предизвикателство, особено за тези, които са го консумирали дълго време, тъй като сложните физиологични процеси водят до повишено желание за още алкохол. С капките Алкофитал хората могат да намерят подкрепата, от която се нуждаят, за да възстановят физическото и психическото си здраве, независимо от степента на алкохолно влечение, която изпитват.

КАК ДЕЙСТВАТ КАПКИТЕ АЛКОФИТАЛ?

Капките Алкофитал са комбинация от две мощни растителни съставки: зелен овес и шизандра. Последните проучвания показват, че тези билки могат да имат потенциално благоприятно въздействие върху лица, които редовно злоупотребяват с алкохол. При редовна консумация на комбинацията от зелен овес и шизандра в капките Алкофитал можете да изпитате следните ползи:

 • Непоносимост към алкохола: Редовният прием на капките Алкофитал може постепенно да създаде отвращение към алкохола, което води до намаляване на консумацията
 • Намаляване на желанието за употреба на алкохол: Капките Алкофитал въздействат върху функционалния нагон на организма, като намаляват приятните усещания, свързани с консумацията на алкохол. Това може да Ви помогне да преодолеете жаждата и да се освободите от алкохолната зависимост.
 • Щадящ ефект върху организма: Билковата комбинация на Алкофитал действа като антиалкохолна терапия, като нежно подкрепя организма Ви по време на процеса на възстановяване.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И КУРС НА ПРИЕМАНЕ

Продължителността на борбата с алкохолната зависимост варира в зависимост от индивидуалните възможности и психоемоционалното състояние. За постигане на най-добри резултати е необходимо да следвате препоръчания курс на лечение с капките Алкофитал за период от 1 до 3 месеца. Последователността в приема на капките е от решаващо значение, тъй като тя пряко влияе върху функционалното влечение към алкохол. Не забравяйте, че капките могат да се разтварят в течност, ако човекът не може или не желае да ги приема.

ПОМОЩ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Алкохолната зависимост е заболяване, което засяга хората на различни етапи. Често алкохолиците не признават зависимостта си и вярват, че могат да се откажат, когато пожелаят. Като загрижени роднини и приятели вие можете да изиграете важна роля в тяхната подкрепа. Инициирането на разговор и търсенето на насоки от здравни специалисти, като лекари и психолози, е важна първа стъпка. Капките Алкофитал могат да бъдат допълнителен инструмент за подкрепа на вашите близки по пътя им към преодоляване на алкохолната зависимост.

КАПКИ АЛКОФИТАЛ – СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

Капките Алкофитал са 100% билков продукт, съдържащ само билките зелен овес и шизандра. Естествените свойства на тези билки работят заедно, за да осигурят цялостен подход към алкохолната зависимост. Някои основни характеристики на капките Алкофитал включват:

 1. Комбинация от билки с натрупан ефект: Билковата комбинация на Алкофитал действа с натрупване в организма, осигурявайки постоянни резултати във времето.
 2. По-добро усвояване: Капките Алкофитал са формулирани в течна форма, за да се осигури оптимално усвояване на билковите екстракти в организма. Този течен формат предлага по-добра абсорбция в сравнение с капсулите и таблетките.
 3. Първи ефекти след 20 дни: При продължителна употреба капките Алкофитал започват да проявяват своите ефекти още на 20-ия ден. Търпението и ангажираността са от съществено значение за успешното лечение.

АЛКОФИТАЛ КАПКИ – ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В БОРБАТА С АЛКОХОЛИЗМА

Капките Алкофитал са мощно средство в помощ на хората в борбата им с алкохолизма и алкохолната зависимост. Независимо дали сте решени да се откажете от алкохола, или искате да подкрепите някого, за когото ви е грижа, капките Алкофитал предлагат естествено и ефективно решение. Помнете, че не е нужно да се борите с алкохола сами - Алкофитал е тук, за да ви помогне да си възвърнете контрола над живота и да се впуснете в едно по-здравословно бъдеще без алкохол. Не чакайте повече, а започнете пътуването си към възстановяване още днес с капките Алкофитал!

ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА КАПКИ АЛКОФИТАЛ

 • Подпомагат организма в борбата с алкохола;
 • Подпомагат организма при обостряне в следствие на употреба на алкохол;
 • Допринасят за нормализиране на имунната система
 • Реални и видими резултати при редовна употреба
 • Компонентите в състава действат синергично
 • Не предизвикват пристрастяване
 • Подпомагат организма да се справи с отпадналостта и умората
 • Капките Алкофитал ще подпомогнат организма в борбата с алкохола, но могат да се използват като допълнение към вече съществуваща терапия - психиатрична или медикаментозна.

Алкофитал се препоръчва на хора, чиито черен дроб е увреден от приема на големи количества алкохол, продължили твърде дълго.

Билковите капки Алкофитал могат да се взимат от хора с болно сърце, високо кръвно налягане и от диабетици, ако нямат непоносимост към някоя от билките

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Алкофитал е продукт изцяло на билкова основа и не се наблюдават странични ефекти при употребата му. Не е препоръчително да се използват, ако имате непоносимост към някоя от билките.

СЪСТАВ НА КАПКИ АЛКОФИТАЛ

Шизандра (китайски лимонник)

Шизандра има дълга история на употреба в традиционната китайска медицина за лечение на чернодробни заболявания, стомашни разстройства и като тоник за подобряване на жизнеността. Използва се и в различни билкови формули заради това, че е адаптоген. Адаптогените са специална група от растения, които поддържат естествената способност на организма да се справя със стреса. Науката категорично е доказала, че честата злоупотреба с алкохол се случва и заради високите нива на стрес.

Дългогодишни лабораторни експерименти са започнали да идентифицират някои нови възможни ефекти на билката. Шизандра има сравнително висока антиоксидантна активност и изглежда защитава черния дроб и нервната система.

Други проучвания показват, че може да подобри умственото и физическото функциониране. Екстрактът от шизандра може да възстанови изтощената нервна система, да успокои ума, да подобри бъбречната функция и да повиши когнитивните способности и здравето на мозъка.

Ползите от шизандра имат забележително въздействие върху стабилизиране нивата на кръвната захар, понижаването на кортизола, увеличаването на ендогенния глутатион, антиоксидантите и защитата на черния дроб.

 Шизандра е известна със своите хепатопротективни и чернодробни регенеративни свойства, които буквално предпазват чернодробните клетки (хепатоцити) от увреждане и дегенерация, причинени от свободните радикали, алкохол, храна и лекарства. Насърчавайки подобрената чернодробна функция и регенерация, екстрактът от шизандра може да помогне на хората, които от дълго време злоупотребяват с алкохол.

Зелен овес

Зеленият овес, известен още като Avena sativa, се събира по време на късния млечен стадий на растеж, когато семенните глави са все още зелени и въпреки това твърди. В сравнение с преработените овесени ядки, зеленият овес има относително по-висока хранителна стойност.

Съдържа протеини, сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините B1, B2, D, E, каротин, скорбяла и мазнини, както и важните минерали калций, магнезий и желязо и микроелементите силиций и калий.

Може да се включва в диетични режими при зависимост от алкохол, цигари и др. подобни вещества.

Едно от важните своиства на зеления овес е преодоляването на зависимостта от алкохол и лекарства. Основното предимство е, че няма привикване и противопоказания, а успокоителният ефект на билката е много силен.

В традиционната медицина зеленият овес е известен като адаптоген, който се използва при множествена склероза, безсъние, нервно изтощение и нервна слабост. Чай от зелен овес се е прилагал от древните лечители и при състояния като задържане на вода. Зеленият овес съдържа някои полезни фибри, известни като бета-глюкани. Бета-глюканите могат да помогнат за засилване на имунната система, която при зависимите от алкохола хора е сериозно отслабена.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 • 2х50 капки дневно, разтворени във вода или друга течност
 • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене
 • За максимални резултати се препоръчва прем от 1 до 3 месеца
 • Ефектът започва да се усеща след 20-я ден

Условия на съхранение: съхранявайте при температура не по-висока от 25 - 30°С на място недостъпно за деца.


КУПИ НА ПРОМОЦИЯ 2 ОПАКОВКИ +1 ХЕПАВИТАЛ БЕЗПЛАТНО с безплатна доставка


Онлайн поръчка


КУПИ НА ПРОМОЦИЯ 1АЛКОФИТАЛ +1 АЛКОТОКС  с безплатна доставка


Онлайн поръчка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 70лв до офис на СПИДИ.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.

Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. Доставката до офис на Спиди е 4.50 лв. и доставката до точен адрес е 6.50 лв.


Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

 • Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!
 • Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!
 • Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

*Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Спиди". Моля, прочетете Пълните условия за доставка

Имaтe зaпитвaнe зa дaдeн пpoдyĸт?

Haшите консултанти c paдocт щe Bи пoмoгнат пpи избopa нa пoдxoдящ зa Bac пpoдyĸт и ще отговорят на всички ваши въпроси. Koнcyлтaциятa e нaпълнo бeзплaтнa! 

Изпpaти ни e-мeйл нa: sales@biovital.bg или ни ce oбaди нa 0887 599 268

Поръчките в нашия сайт стават по три начина : 

1. Направете БЪРЗА ПОРЪЧКА, като впишете в полето си телефонен номер, а нашите консултанти ще се свържат с Вас. 

2. Можете Вие да се обадите по телефона на нашите консултанти 0887 599 268

3. Стандартна поръчка. Вижте видеото.

Полезни статии

07.11.2023 АЛКОХОЛЕН ХЕПАТИТ - КАК ВЪЗНИКВА, СИМПТОМИ И КАК СЕ ЛЕКУВА
bojidar 0
Какво е алкохолен хепатит? Причините, диагнозата и методите на лечение ще обсъдим в тази статия. Алкохолният хепатит е прогресивно възпаление на черния дроб, което възниква при продължителна и/или тежка консумация на алкохол .  Заболяването се счита за форма или стадий на алкохолно чернодробно заболяване.
18.11.2023 АЛКОХОЛИЗЪМ - ПРИЧИНИ, ВИДОВЕ И ЛЕЧЕНИЕ ПРИ МЪЖЕ И ЖЕНИ
bojidar 0
Алкохолизмът е психическа и физическа зависимост на човек към приемане на напитки, съдържащи етанол. Те стават необходими, защото помагат за облекчаване на психическия стрес или подобряване на физическото състояние, което се е влошило именно поради абстиненция или дългосрочно въздържание от алкохол.
19.10.2023 АЛКОХОЛНА АБСТИНЕНЦИЯ- ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ И НАЧИН НА ЛЕЧЕНИЕ
bojidar 0
Какво представлява спирането на алкохола, т.нар Алкохолна абстиненция? Ще обсъдим причините за появата, диагностиката и методите на лечение в статията на д-р Стив Джоунс, нарколог с 12-годишен опит.

Мнения, отзиви и коментари за Капки Алкофитал против функционално влечение към алкохола 50мл

 • (4.94)

Общо отзвиви (35)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукт.